دریافت قیمتها در تلگرام

سروش

فائو یا سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد

بورس جهانی شیکاگو

بورس جهانی شیکاگو

پرند فید

جوجه کشی  طیور بهشت

حدیث

جوجه فلکس

پروماک

مرغک

طیوران ابزار

افرند توسکا

سیانس

بیکداچمن

آگهی

دانلود آهنگ

 راهنمای پاکسازی وشستشو و طریقه ضد عفونی مرغداری
راهنمای پاکسازی وشستشو و طریقه ضد عفونی مرغداری سازمان دامپزشکی کشورالف : شستشو و ضدعفونی کردن سالن های مرغداری
مرحله ۱ - تخلیه کود حاصل و حمل و نقل آن با توجه به دستورالعمل (بخشنامه شماره ۲۹۷۷۱ - ۱۹/۷/۷۴) سازمان دامپزشکی کشور باید انجام پذیرد . مرحله ۲ - پاکسازی سالن ها در محوطه مرغداری از بقایای کود و پر و لاشه و سایر بقایای آلود کننده از دور قبل صورت پذیرد . مرحله ۳ - کلیه تجهیزات و لوازم از قبیل دانخوری ، آبخوری و غیره . . . از سالن ها خارج و جهت شستشو و ضد عفونی به محوطه خارج از سالن منتقل شود .   مرحله ۴ - با استفاده از آب گرم (با فشار قوی) کلیه قسمتهای سالن ها از قبیل کف - سطوح داخلی و خارجی دیوارهای سالن - پشت بام و سایر تاسیسات (کارخانه تهیه دان- انبارها - دفتر کار - اتاق نگهبانی و . . . ) در مرغداری از کود - پر - و گرد خاک کاملا پاکیزه شود . مرحله ۵ - شستشوی بعدی با استفاده از دیتر جنت ها (صابون مایع - محلول های پاک کننده و . . . ) انجام گیرد و سپس با آب گرو و فشار مناسب کلیه قسمت ها پاکیزه شود . مرحله ۶ - تعمیر و مرمت هر گونه منفذ و بر طرف کردن خرابی های موجود در سطح سالن ها و سایر تاسیسات و رفع پارگی های توری پنچره ها در این مرحله الزامیست . مرحله ۷ - شعله دادن کف و دیوارهای سالن از داخل و خارج تا ارتفاع ۵/۱ متر . مرحله ۸ - ضدعفونی کلیه سطوح (کف - سقف - دیوارها - پشت بام ) با توجه به پیشنهادات مندرج در جداول ۱ و ۲ . مرحله ۹ - نظارت و ضدعفونی سیستم تهویه و سیستم های برق با توجه به بند ۷ . مرحله ۱۰ - لایروبی و شستشو و ضد عفونی سیستم فاضلاب با توجه به بند ۷ . مرحله ۱۱ - پس از پایان مرحله ۹ کلیه درب ها و پنجره های سالن ها و سایر تاسیسات تا ضدعفونی نهایی پس از نصب لوازم و تجهیزات از ورود احتمالی موش و باید بسته شوند تا یا افراد غیر مسئول باید بسته نگهداشته شود . ب - شستشو و ضد عفونی لوازم و تجهیزات مرحله ۱ - کلیه لوازم و تجهیزات مرغداری از قبیل دانخوری و آبخوری و آنهایی که قابل شستشو می باشند به خارج از سالن ها منتقل شود و باید در مرحله اول در آب گرم غوطه ور گردند . مرحله ۲ - لوازم فوق را مجددا با آب گرم و برس شسته و سپس با ماده ضدعفونی کننده موثر به مدت دو ساعت غوطه ور و ضدعفونی گردند و متعاقبا با آب تمیز آب کشیده شود ج : پاکسازی و شستشو و ضدعفونی محوطه مرحله ۱ - سطوح آسفالته و بتونی محوطه مرغداری پس از شستشو سالن ها با آب فشار قوی باید کاملا تمیز شود . مرحله ۲ - کلیه سطوح مطرح شده در مرحله ۱ و همچنین سطوح خاکی و . . . باید شعله داده شوند . مرحله ۳ - اسپری ماده ضدعفونی کننده با توجه به مواد ضدعفونی کننده موثر بر روی سطوح اعم از آسفالت شده و بتونی و شنی و خاکی الزامیست . مرحله ۴ - آهک پاشی سطوح غیر قابل شستشو محوطه مرغداری پس از انتقال لوازم و تجهیزات مرغداری به داخل سالن ها با آب آهک تازه انجام پذیرد . مرحله ۵ - تامین محلول ضدعفونی کننده در حوضچه های ضدعفونی در مدخل درب ورودی مرغداری و سالن ها پس از شستشو و ضدعفونی سالن های الزامیست . د : شستشو و ضدعفونی شبکه آبرسانی ۱ - کلیه شبکه آبرسانی محتوی آب آشامیدنی طیور تخلیه و لایروبی و شستشو و تمیز شود . ۲ - مخازن و لوله ها با محلول ضدعفونی کننده پر گردیده و پس از ۲۴ ساعت محلول تخلیه و سپس سیستم با آب تمیز شستشو داده شود . ه : استفاده از فرمالین جهت ضدعفونی ۱ - استفاده از لباس کار - ماسک و دستکش مناسب در زمان استفاده از فرمالین ضروری است . ۲ - قبل از شروع استفاده از فرمالین باید کلیه پنجره ها و هواکش ها و کلیه نقاطی که امکان خروج گاز از آنها وجود دارد بسته شوند . ۳ - پس از قرار دادن کلیه وسایل و تجهیزات و ملزومات مورد نیاز دوره پرورش در داخل سالنها نسبت به توزیع بستر مناسب و سالم به نحوی که در مسیر رفت و آمد قرار نگرفته باشد اقدام و متعاقبا نسبت به گاز دادن اقدام شود . ۴ - در صورتی که جهت ضدعفونی سالن ها از ترکیب پرمنگنات و فرمالین استفاده شود به میزان حداقل ۱۰ گرم پرمنگنات و ۲۰ سانتی متر مکعب فرمالین برای هر متر مکعب لازم می باشد . حداقل درجه حرارت سالن کمتر از ۲۵ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۶۵ درصد باشد   .