دریافت قیمتها در تلگرام

دریافت قیمتها در تلگرام

فائو یا سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد

بورس جهانی شیکاگو

بورس جهانی شیکاگو

فید ماشین

طیوران ابزار

افرند توسکا

سیانس

 بخش طیور
لينک هاي مرتبط با اين بخش
 بيماريها(۱)
 امکان تغییر در ترکیبات تخم مرغ با تغییر جیره غذایی مرغان تخم گذار
 آنفلوآنزای طیور
 بیماری گامبورو
 ویروس گامبورو
 برونشیت عفونی طیور IB
 نیوکاسل (Newcaslle )
 روشهای تشخیص درگیری با باکتری مایکوپلاسما سینویا
 مروری جامع بر بیماری لارنگوتراکئیت در ماکیان ( بخش نخست )
 مروری جامع بر بیماری ناشی از مایکوپلاسما گالی سپتیکم در طیور
 بررسی روشهای انتقال ویروس عامل بیماری برونشیت عفونی
 نکات کلیدی برای کنترل بیماری گامبورو
 مروری کلی بر بیماری آبله پرندگان
 بیماری های رایج ماکیان ، بوقلمون و پرندگان تفریحی
 نشانه های خارجی در تشخیص بیماریهای طیور .
 مروری کلی بر بیماری ناشی از مایکوپلاسما سینویا در طیور .
 بررسی آماری میزان آلودگی جوجه های یکروزه استان قم به مایکوپلاسما سینویا طی دوره زمانی شش ماهه
 مروری بر بیماری التهاب مفاصل ویروسی ( بخش دوم )
 مروری بر خصوصیات بیماری التهاب مفاصل ویروسی
 بررسی آماری میزان آلودگی جوجه های یکروزه گوشتی استان قم به M.gallisepticum طی دوره زمانی یکساله .
 مصونیت مبتلایان به آنفلوانزای اسپانیایی
 مروری بر خصوصیات بیماری التهاب مفاصل ویروسی ( بخش نخست )
 Cryptosprodiosis ، بیماری خفته صنعت طیور ( بخش دوم ) .
 Cryptosprodiosis ، بیماری خفته صنعت طیور ( بخش نخست )
 بررسی روشهای تشخیص و درمان بیماری بورس عفونی پرندگان
 کاربرد آنتی بیوتیکها در طیور
 آنفلانزای فوق حاد طیور
 مروری کلی بر سندرم مرگ ناگهانی
 بررسی نشانه های بیماری برونشیت عفونی .
 سئوالات و ابهامات درباره مصرف واکسن در بیماری آنفلوآنزا
 ضدعفونی برای گله های طیور
 کاربرد باکتریوفاژها جهت درمان طیور
 ضدعفونی آب و منابع آن در سالنهای مرغداری
 اصول بهسازی وضد عفونی در مرغداری
 ضدعفونی برای گله های طیور
 دستور العمل های بهداشتی برای واحد های مرغ مادر گوشتی
 رعایت اصول بهداشتی در طیور گوشتی
 پیشگیری از بیماری گامبورو
 آنسفالومیلیت پرندگان و اهمیت آن در گله های مادر
 مقدماتی بر بیماری های عفونی
 بیماری برونشیت در طیور
 بیماری مزمن تنفسی C - R - DChronic Respiratory Disease
 بیماری نیوکاسلNew Castle
 آسیت در جوجه های گوشتی
 بیماری انگلهای روده طیور
 بیماری لارنگو تراکئیت یا بیماری آنفلوآنزای طیور
 بیماری آبله مرغان یا دیفتری مرغان
 نکاتی پیرامون بیماری آنفلوانزای طیور
 نشانه های کمبود ویتامین E در طیور
 روند ابتلا به بیماریها در طیور
 بیماری گامبورو
 بیماری های مدیریتی
 امنیت زیستی در تاسیسات پرورش طیور صنعتی
 تهدیدهای آنفلوآنزای پرندگان برای جامعه بین الملل .
 امنیت زیستی برای صنعت طیور
 امنیت زیستی در جهت مبارزه با END
 مفاهیم مدرن در کنترل بیماریهای طیور
 مروری کلی بر بیماری آمیلوئیدوز
 St. Louis Encephalitis ، نقش مرغها
 انتخاب پاک کننده های مناسب ( Detergents )
 بیماری سل مرغی
 بیماری عفونت استافیلوککی
 بیماری آنگارا (سندرم آب آوردگی پریکارد و هپاتیت)
 کنترل آسیت در جوجه های گوشتی
 نکاتی پیرامون بیماری آنفلوانزای طیور
 بوتولیسم (فلج گردن )
 بیماریهای متابولیک در طیور
 گامبورو
 برونشیت عفونی طیور IB
 اهمیت شستشوی دست ها در مزارع پرورش طیور
 اصول امنیت زیستی برای بازدیدکنندگان مزارع پرورش طیور
 اصول امنیت زیستی برای بازدیدکنندگان مزارع پرورش طیور
 بیوسکیوریتی در فارمهای طیور
 مشکلات آنفلوآنزای طیور – ارائه راهکارهایی از FAO
 بیماری های مشترک انسان و طیور
 یک مزرعه ایده آل در برنامه های امنیت زیستی
 آنفلوانزای مرغی در پرندگان
 کنترل کوکسیدیوز
 آخرین اطلاعات مربوط به بیماریهای طیور در سال 2000 میلادی
 مقدماتی بر بیماری های عفونی آبله
 راهنمای مراقبت از آنفلوانزای پرندگان
 بیماری آنسفالومیلیت پرندگان و اهمیت آن در گله های مادر( قسمت اول )
 بیماری آنسفالومیلیت پرندگان و اهمیت آن در گله های مادر ( قسمت دوم )
 تغییر شکلی کوچک در ویروس آنفلونزای مرغی نگرانی انتقال انسانی آن را بیشتر کرده است
 خصوصیات عمومی ضدعفونی کننده ها
 ضدعفونی آب و منابع آن در سالنهای مرغداری
 مروری بر بیماریهای دستگاه تنفسی طیور ( بخش پایانی )
 ارتباط میان مسیرهای پرواز پرندگان وحشی و شیوع آنفلوآنزا
 مروری بر بیماریهای دستگاه تنفسی طیور ( بخش دوم )
 کوکسیدیوز ( واکسیناسیون و درمان)
 بیماری های مدیریتی
 نیوکاسل (Newcaslle )
 مقایسه اثر آنتی بیوتیکها بروی اشریشیا کلی جدا شده از مرغداریهای گوشتی
 بیماری نیوکاسل
 توضیحاتی پیرامون بیماری واگیر طیور
 بیماری آنفلوآنزا ، راه ابتلا و انتقال ،‌ پیشگیری و درمان به زبان ساده
 بیماری سرسیاه در طیور
 مروری بر بیماریهای دستگاه تنفسی طیور ( بخش اول )
 آنفلانزای فوق حاد طیور
 چگونگی بیمار شدن گربه ها توسط آنفلوآنزای طیور :
 تغذیه
 گندم
 ذرت
 سویا
 جو
 کلزا
 سبوس برنج
 کربنات کلسیم
 منو کلسیم فسفات
 اسید چرب
 پودر گوشت
 پودر ماهی
 روغن نباتی
 یونجه
 نقش پروتئینها در جیره طیور
 پروبیوتیک چیست؟
 نقش ویتامینهای موجود درجیره مادرها بر جوجه‌درآوری و کیفیت جوجه‌های تولیدی
 کاهش دان بعد از پیک تولید در مرغهای مادر گوشتی
 ترکیب شیمیایی، فراسنجه¬های تجزیه¬پذیری و ناپدید شدن شکمبه ای-روده ای ماده¬خشک وپروتئین خام کنجاله کلزا
 نقش پرتئینها در طیور
 فواید استفاده از زئولیتها در جیره غذایی طیور .
 استراتژیهایی جهت حداقل سازی وجود مواد غذایی در مدفوع طیور
 بررسی برخی مشکلات در تغذیه مرغهای تخمگذار و پولت ها
 استفاده از پماک گوجه فرنگی در تغذیه طیور
 بافت دان و عملکرد مرغ گوشتی
 پیشرفتهای سالهای اخیر در مواد افزودنی به تغذیه طیور
 کاهش میزان کلسترول در رژیم غذایی
 عواقب مصرف بیش از حد غذا در گله های مادر گوشتی
 کلسیم مورد نیاز مرغهای تخمگذار
 سبوس برنج فرآوری شده : جایگزینی مناسب برای غلات در جیره های طیور
 دستکاریهای تغذیه ای برای افزایش پاسخهای ایمنی در جوجه های گوشتی
 مطالعه محققان هلندی برروی تغذیه جوجه های گوشتی
 تغذیه مرغان تخمگذار از زمان انتقال به قفس تا مرحله پیک تولید
 پروتئین ذرت (گلوتن ذرت)
 لزوم پیشرفت درتغذیه جوجه های گوشتی
 استفاده از انرژی توسط جوجه های گوشتی
 تغذیه سنین ابتدایی جوجه گوشتی
 استفاده از غلات خالص در جیره پلتی جوجه های گوشتی
 اثر بتائین در کاهش استرس گرمایی
 عوامل موثر بر مقدار تغذیه در جوجه های گوشتی
 اثر مکمل های ویتامینه A و E روی مقدار ویتامین E زرده تخم مرغ
 اهمیت تغذیه جوجه بعد از هچ و رابطه آن با عملکرد گله در آخر دوره
 اثرات تغذیه در کیفیت مرغ گوشتی
 تفریق ویروسهای بسیار حاد و کلاسیک بیماری بورس عفونی با استفاده از روش RT-PCR-RE
 تولید صنعتی دی کلسیم فسفات اثرات تغذیه ای فسفر و کلسیم( قسمت دوم )
 استفاده مفید از دانه ماشک در تغذیه طیور
 آنزیم پتا- ماناناز در افزایش وزن و تولیدات روزانه تخم مرغ موثر است .
 اقتصادی ترین روش تولید پروتئین در خوراک دام ، طیور و آبزیان
 ایجاد جوجه های گوشتی نر بیشتر به کمک عصاره سیر
 جیره نویسی در تغذیه طیور ، افزایش تولید را به دنبال دارد .
 تولید صنعتی دی کلسیم فسفات اثرات تغذیه ای فسفر و کلسیم( قسمت اول )
 اصول نمونه برداری و آنالیز مواد اولیه خوراک
 کاربرد آنزیم در جیره غذایی طیور
 تغذیه و کنترل بیماری کوکسیدیوز
 بررسی سطوح مختلف پروتئین جیره هنگام مصرف مکمل های متیونین و بتائین در جوجه های گوشتی
 جیره نویسی با کامپیوتر
 نقش زئولیت ها در پیشگیری و یا درمان برخی بیماریهای حیوانات
 اهمیت تغذیه جوجه بعد از هچ و رابطه آن با عملکرد گله در آخر دوره
 روش صحیح تهیه و نگهداری خوراک طیور
 امکان تغییر در ترکیبات تخم مرغ با تغییر جیره غذایی مرغان تخم گذار
 جیره نویسی در تغذیه طیور، افزایش تولید را به دنبال دارد
 به حداقل رساندن هزینه خوراک-هدفی فاقد ارزش تحقق
 ضرورت‌ استفاده‌ ازکود مرغی‌ درتغذیه‌ دام‌ و طیور
 استفاده مفید از دانه ماشک در تغذیه طیور
 بررسی سطوح مختلف پروتئین جیره هنگام مصرف مکمل های متیونین و بتائین در جوجه های گوشتی
 عوامل موثر و روشهای بهبود ضریب تبدیل غذایی در طیور گوشتی
 روغن ذرت
 تاثیر حذف خوراک قبل از کشتار بر کیفیت لاشه
 تاثیر سن و عدم مصرف غذا بر میزان باکتریها قبل و بعد از غوطه وری لاشه در حوضچه آب سرد
 اهمیت تغذیه جوجه بعد از هچ و رابطه آن با عملکرد گله در آخر دوره
 بررسی اثرات ال –کارنتین در جوجه های گوشتی
 محدودیت مصرف خوراک
 نکات کلیدی در پرورش طیور ( امنیت زیستی)
 اثر استفاده از سطوح افزایشی کنجاله گوار60% بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
 واکسیناسیون
 واکسن و دارو
 سئوالات و ابهامات درباره مصرف واکسن در بیماری آنفلوآنزا
 اطلاعات سودمند در مورد واکسیناسیون طیور
 روش های معمول واکسیناسیون
 واکسیناسیون پرندگان بر علیه بیماری آبله
 بهبود عملکرد گله های گوشتی از طریق تزریق واکسن و دارو در جنین
 نکاتی در مورد مصرف واکسن در طیور
 ایمنی موشها و همچنین پرندگان واکسینه شده با واکسنهای مبتنی بر AdenoViruses در برابر آنفلوآنزا .
 واکسیناسیون در گله های مرغ
 دستورالعمل روش نگهداری و آماده سازی و تزریق واکسنهای طیور
 روش های معمول واکسیناسیون
 نکات ضروری در انجام واکسیناسیون Precautions
 برنامه پیشنهادی سازمان دامپزشکی کشوردرمورد مصرف واکسنهای ضروری طیوردر ایران
 نکاتی در مورد مصرف واکسن در طیور
 کاربرد ویروس نوترکیب نیوکاسل بعنوان ناقل واکسن
 استفاده از واکسن جهت کنترل سالمونلا در تخم مرغ
 واکسیناسیونهای ضروری طیور در ایران
 دلایل عدم موفقیت واکسیناسیون طیور
 واکسیناسیون از طریق آب آشامیدنی
 برنامه پیشنهادی سازمان دامپزشکی کشوردرمورد مصرف واکسنهای ضروری طیوردر ایران
 روشهای بکارگیری واکسن در گله های طیور
 مدیریت و پرورش
 محاسبه روشتنائی طیور
 نانوسید
 نور در پرورش جوجه های گوشتی
 رشد اولیه در جوجه های گوشتی
 تولک بری اجباری مرغ های تخمگذار بدون استفاده از روش قطع خوراک
 بهینه سازی سیستم گرمایش در سالن های مرغداری
 چهار گونه مختلف نژاد جوجه لوهمن
 درجه حرارت و رطوبت در پرورش طیور
 ضوابط فنی احداث واحدهای دامپروری
 روشهای کاهش استرس گرمایی در گله های طیور پرورشی
 بهداشت گوشت مرغ
 تعیین و تشخیص کیفیت جوجه یکروزه گوشتی
 مدیریت نور در پرورش طیور
 بررسی اشتباهات مدیریتی رایج در خطوط تولید محصولات طیور
 آشیانه و عوامل موثر در طراحی آن
 دمای آب مصرفی طیور تخمگذار
 استرس گرمایی طیور
 آبخوریهای دستی کله قندی
 شستشو و ضدعفونی کردن سالن های مرغداری
 آشیانه و عوامل موثر در طراحی آن
 تهویه در سالنهای مرغدرای
 ایجاد جوجه های گوشتی نر بیشتر به کمک عصاره سیر
 راهنمای مدیریت پرورش مرغ گوشتی راس
 روش های کارکرد صحیح در داروخانه دامپزشکی
 علل ایجاد بستر خیس در طیور
 استفاده از چهار شاخ در سالنهای مرغ گوشتی
 کیفیت لاشه به‌دنبال محرومیت غذایی
 اهمیت آب و رطوبت در پرورش جوجه گوشتی
 اهمیت ثبت رکورد در مزارع مرغداری
 راهنمای پرورش نژاد دکالب
 علل همشکل نبودن گله
 اثرات اصلاح پنجه و منقار بر روی پارامترهای رشد و رفتار مرغهای تخمگذار
 مراقبت های لازم در مرغداری در فصل سرما
 تلفات زودرس جوجه ها
 توصیه هایی برای افزایش سرانه تولید جوجه در گله های مادر گوشتی
 همبستگی بین آب مصرفی و مقدار تولید
 اضافه کردن زئولیت به بستر و تاثیر آن بر رشد جوجه های گوشتی و رطوبت بستر
 نقش کامپیوتر در مدیریت واحد های مرغداری
 اهمیت ثبت رکورد در مزارع مرغداری
 روش های پرورش جوجه های گوشتی
 پرورش و نگهداری طیور
 مدیریت نور در پرورش طیور
 بهبود تولید در دمای بالای محیط
 دمای آب مصرفی طیور تخمگذار
 کاهش هزینه انرژی در مرغداری
 رفتار پرندگان در سیستم های جدید نوردهی
 اندازه گیری شدت نور و تعریف محیط نوری
 آثار مدیریت شرایط محیطی بر عملکرد طیور گوشتی
 مدیریت سیستمهای آبخوری نیپلی و اتوماتیک
 بررسی‌ علل‌ افزایش‌ تلفات‌در جوجه ‌های‌ یکروزه
 استرس گرمایی در طیور پرورشی ، تلاش در جهت رفع آن
 راهکارهایی جهت رفع برخی مشکلات تهویه ها در فصول گرم سال
 پیشنهاداتی برای آماده شدن جهت مقابله با گرمای محیط
 رابطه وزن بیضه‌ها و باروری در خروسهای گله‌های مادر
 علت یابی عدم باروری مناسب در گله‌های مادر گوشتی
 علت یابی عدم تولید مناسب در گله‌های مادر گوشتی
 تاثیر رنگ پوسته روی کیفیت و جوجه درآوری تخم مرغ
 اثرات درجه حرارت بالا بر روی عملکرد تولید مثلی مرغان مادر گوشتی
 بررسی تکنیکها و روشهای نوردهی در مرغان مادر گوشتی
 مدیریت سالن مدرن پرورش مرغ گوشتی
 روشهای کاهش استرس گرمایی در گله های طیور پرورشی
 پرورش شتر مرغ در یزد
 سیستم پرورش مرغ مادر در قفس و مزایای آن نسبت به پرورش آن در بستر (6 / 12 / 1385)
 وراثت تولید تخم مرغ
 کنترل فاکتورهای موثر در پرورش جوجه های گوشتی .
 روشهای کنترل پرندگان وحشی در مزارع پرورش طیور .
 اصول امنیت زیستی برای فروشگاه های پرندگان زنده
 کاهش خطر آلودگیهای میکروبی در طیور و محصولات آنها .
 مدیریت جوجه ریزی و هفته اول .
 نظارت بر تاثیرات پاکسازی و ضدعفونی مزارع مرغداری .
 اصول امنیت زیستی برای وسایل نقلیه سنگین ( لودر ، غلتک ، تراکتور و ... )
 بهداشت منابع آب ، ارزیابی تولید
 روشهایی برای جلوگیری از ورود بیماریها به داخل مزارع پرورش طیور
 ایجاد ایمنی در طیور
 برنامه های نوردهی و خاموشی درجوجه های گوشتی
 دلایل ایجاد بستر خیس
 فاکتورهای موثر بر تولید تخم مرغ درگله های تخمگذار
 تاثیر نشت هوا از شاتر هواکش های خاموش برتهویه زمستانه
 مکانیسم عملکرد سیستم ایمنی طیور
 مروری بر چهار گونه مختلف نژاد لوهمن
 روش های پاک سازی سالن مرغداری
 تنش گرمایی و کیفیت پوسته
 اهمیت حمل و نقل جوجه و تخم مرغ
 کیفیت پولت ها، کلید موفقیت درتخمگذاری
 چالشها و استراتژیهای مدیریت طیور ، تحت شرایط استرس زای محیط
 کیفیت آب آشامیدنی و تاثیر آن در میزان موفقیت واکسن های آشامیدنی
 طيور و کنترل تنش گرمايى
 عایق مورد نیاز سالنهای مرغداری در آب و هوای گرم
 کنترل و جلوگیری از ضایعات دان
 شرايط محيطى ستر
 تاثیر طولانی شدن دوره پرهیز غذایی درمرغان مادرگوشتی تولک برده شده
 استفاده از درجه حرارت سالن جهت بهبود برنامه تولک بردن
 دو هفته اول پرورش جوجه های گوشتی: بحرانی ترین زمان پرورش جوجه های گوشتی
 مدیریت سیستمهای آبخوری قطره ای در پرورش جوجه های گوشتی
 مدیریت سالنهای بزرگ پرورش مرغ گوشتی
 شناسایی عوامل موثر بر کاهش میزان جوجه درآوری
 نياز جوجه هاى گوشتى به نور
 نقش اصلی مدیریت در موفقیت پرورش متراکم طیور
 اطلاعات عمومى
 تکنیک تولید تخم مرغهای نمک سود شده ، راهی به سوی فروش بیشتر
 نگاهی کلی بر وضعیت جهانی تولید مرغ و تخم مرغ
 صنعت فرآوری تخم مرغ در اسیا ، صنعتی پربازده و جذاب
 تسخیر بازارهای منطقه ایی طیور ، هدفی در همین نزدیکی
 تخم مرغ؛ غنی ترین منبع پروتئین
 بررسی جغرافیایی و جمعیتی آنفلوآنزای پرندگان
 راههای پیشگیری از بیماری آنفلوانزای پرندگان در مرغداریها
 کلیاتی در مورد کیفیت پوسته تخم مرغ
 یونیسف: کودکان در برابر آنفلوآنزای مرغی آسیب پذیرترند
 مرغ همسایه آنفلوآنزایی است
 واکسن آنفلوآنزای انسانی مانع از ابتلا به ویروس H5N1 نمی شود
 راه‌های مقابله، مصون‌سازی و درمان آنفلوانزای مرغی
 پرسشها و پاسخهایی در مورد آنفلوانزای مرغی
 راههای پیشگیری و جلوگیری از سرایت آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
 دستور العمل نحوه برخورد با گله هاى مشکوک و آلوده به آنفلوانزاى فوق حاد طيور (H5,H7 )
 هشدار و دسترالعملهای بهداشتی مسوولان به دنبال تایید آنفلوآنزای پرندگان درایران
 نکات پیشگیری از ابتلا آنفلوانزای مرغی
 چند نکته علمی
 آنفلوآنزای مرغی از دیروز تا امروز
 آنفلوآنزای مرغی چیست؟
 تازه‌ترین کشفیات دانشمندان در مورد ویروس آنفلوانزای مرغی
 سابقه آنفلوآنزای مرغی از قرن نوزدهم
 راهای سریت آنفلوانزای مرغی به انسان و پیامدهای آن
 مروری بر یک تجربه موفقیت آمیز در مبارزه با آنفلوآنزای طیور
 آنفلوانزای مرغی و راهکار مبارزه با آن
 آنفلوانزای مرغی و راهکار مبارزه با آن
 بهینه سازی روشهای جداسازی DNA ژنومیک از اسپرماتوزوآی مرغها
 مدیریت پیش گیری از بیماری ها و به زبان ساده
 رنگ گوشت طیور
 استفاده از اوره و تاثیر آن بر نحوه هچ شدن جنین های سیستم پرورشی Ex – Vivo
 خصوصیات عمومی پرندگان ( قسمت اول )
 برنامه های بنیادی امنیت زیستی در جهت پیشگیری از انتقال آنفلوآنزای طیور
 علل عدم استفاده از DDT در صنعت طیور مدرن
 آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده به نظارت بر آنفولانزای مرغی کمک می نماید
 تفاوتهای عمومی میان چهار گونه پرندگان ، ارزیابی شده توسط RAPD
 تبدیل سلول های پایه به سلول های عصبی به کمک تخم مرغ
 تخم مرغ فراتر از غذا
 چه عواملی بر روی کیفیت گوشت طیور موثر است ؟
 محلول های مورد استفاده در پرندگان
 شیوع بیماری های عفونی در مرغداری اغلب توسط انسان صورت می گیرد.
 وراثت تولید تخم مرغ
 تخم مرغ و خواص آن
 ویتامین موجود در فراورده های لبنی و گوشت مرغ و ماهی از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند
 دانشمندان متعجبند که چرا آنفلوآنزای مرغی بیشتر باعث مرگ کودکان می شود تا بزرگترها
 شرايط و ضوابط‌ احداث‌ کارخانجات‌ دى‌ کلسيم و فسفات
 روش فرم دهی زرده و سفیده تخم مرغ
 رابطه تخم مرغ با بیماری های قلبی و عروقی
 تاثیر اقتصادی واقعه یازدهم سپتامبر بر صنعت طیور
 حرارت دادن تخم مرغهای نطفه دار قبل از انبار کردن درصد جوجه درآوری را بالا می برد
 با مصرف تخم مرغ حافظه خود را تقویت کنید
 تخم مرغ یکی از مغذی ترین مواد خوراکی طبیعی است
 تخم مرغ يک منبع غذايى بسيار عالى پروتئين
 وضعیت تولید و واردات ذرت در ایران و جهان
 قوانین HACCP
 روش های کارکرد صحیح در داروخانه دامپزشکی
 تبعات استفاده از دارو و مکمل دام و طیور غیر مجاز در صنعت مرغداری و گاوداری
 اردک
 اردک های وحشی
 بلدرچین
 خواص تغذیه ای تخم بلدرچین
 دومین ایستگاه تحقیقاتی بلدرچین کشور راه اندازی شد
 خواص تغذیه ای تخم بلدرچین
 بوقلمون
 بوقلمون
 مدیریت پرورش جوجه بوقلمون
 شتر مرغ
 پرورش شتر مرغ و جنبه های اقتصادی آن
 آنچه باید از شترمرغ بدانیم
 شتر مرغ چگونه پرنده ای است؟
 نخستین مرکز پرورش شتر مرغ ایران
 نگاهی به پرورش شترمرغ در ایران
 چگونه تخم مرغ تازه را از تخم مرغ کهنه تشخیص دهیم
 مرغ بومى
 توده های مرغ خانگی بومی ایران
 مرغ بومی
 عکس
 توده های مرغ خانگی بومی ایران
 بیماری ها (۲)
 راهنمای پاکسازی وشستشو و طریقه ضد عفونی مرغداری
 اهداف امنیت زیستی در طیور
 راهنماى پاکسازى وشستشو و طريقه ضد عفونى مرغدارى
 اثربرخی‌ آنتی‌بیوتیک‌ها بر میزان‌بازدهی‌ جوجه‌های‌ گــوشتی
 خصوصیات عمومی ضدعفونی کننده ها
 جلسه مشورت فنی WHO ، FAO و OIE در جهت کنترل آنفلوآنزای طیور
 تفاوتهای ژنومی E . Coli جدا شده از مرغ با نمونه های جدا شده از منابع چندگانه آبزی ، ارزیابی شده توسط PCR
 آنفلوآنزای مرغی ، نشانه ها و ضایعات
 مروری بر بیماری کوریزا
 بررسی دستگاه تنفس و سیستم ایمنی بیماری های موثر بر دستگاه تنفس طیور
 مروری بر آنفولانزای مرغی و عواقب ناشی از آن
 داروهای موثر در درمان بیماریهای باکتریایی طیور
 تجربه ها واستراتژیهایی برای کنترل و ریشه کنی نیوکاسل
 آفلاتوکسین در طیور
 بیماری نیوکاسل
 توضیحاتی پیرامون بیماری CRD
 کاربرد فرمالدئيد در مرحلة هچر
 ضدعفونى و آماده سازى سالن مرغدارى
 تغذيه و کنترل بيمارى کوکسيديوز
 بيمارى هاى کليوى
 پاستوريزاسيون تخم مرغ
 برونشيت عفونى
 تغذيه و کنترل بيمارى کوکسيديوز
 بيمارى مايکوپلاسما گالى سپتيکوم و روش هاى پيشگيرى ازآن
 تشخيص دقيق تر آلودگى هاى مايکوپلاسمايى در طيور
 نگاهى اجمالى به بيمارى مارک
 نکرو تيک
 نکاتى پيرامون بيمارى آنفلوانزاى طيور
 نگرشی نو در کنترل بیماری گامبورو
 راه اندازى روش نوين ملکولى PCR
 درمان و کنترل مایکوپلاسماها
 بيماريهاى متابوليک در طيور
 بررسى وضعيت بيمارى نيوکاسل در مرغداريهاى استان خراسان
 نقرس احشائى طيور
 کنترل بيمارى تاج آبى(هيستومونيازيس)
 نکات ضرورى در انجام واکسيناسيون Precautions
 تورم کبد همراه با گنجيدگى داخل سلولى در جوجه‌هاى گوشتى
 راهنماى پاکسازى وشستشو و طريقه ضد عفونى مرغدارى
 نتقال عمودى سالمونلا انتريتيديس
 علل احتمالى بروز بيمارى در يکى دوسال اخير
 مقایسه الگوی الکتروفورتیک ویروس های حاد نیوکاسل جداشده در ایران با سویه های واکسن زنده
 ضوابط وروشهاى مصرف واکسن هاى ضرورى طيور ايران
 ويروس هپاتيت E درماکيان
 بيمارى برونشيت در طيور
 مروری بر بیماری کوریزا
 زوم رعایت بهداشت تخم مرغ در کارخانجات جوجه
 مدیریت پرورش ۲
 بهبود کیفیت پوسته تخم مرغ از طریق اعمال مدیریت تغذیه
 ساختمان و تاسیسات در پرورش طیور
 تنظیم اندازه تخم مرغ در هوای گرم
 مدیریت گله های مادر در شرایط آب و هوایی گرم
 استفاده از یک برنامه نوری برای جوجه های گوشتی
 نکات کلیدی در پرورش طیور
 پرورش جوجه گوشتی بدون استفاده از آنتی بیوتیک
 ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی
 نحوه آغاز یک پروژه مرغداری