دریافت قیمتها در تلگرام

دریافت قیمتها در تلگرام

فائو یا سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد

بورس جهانی شیکاگو

بورس جهانی شیکاگو

فید ماشین

طیوران ابزار

افرند توسکا

سیانس

 بهداشت گوشت مرغ
بهداشت گوشت مرغ
  گوشت طیور یکی از منابع مهم پروتئینی در تغذیه انسان است و از دسته گوشت‏های سفید محسوب می‏شود. در کشور ما گوشت مرغ، نسبت به گوشت دیگر طیور بیشترین مصرف را دارد. گوشت مرغ به دلیل خصوصیاتی از قبیل کیفیت خوب پروتئینی، چربی کمتر، طبخ آسان و سریع، هضم آسان، نسبت به سایر گوشت‏ها ارجحیت دارد. دارای 20 ـ 5/17 درصد پروتئین، 60% ـ 56 آب، 1 تا 2 درصد املاح و 24 ـ 18 درصد چربی می‏باشد. لازم است در هنگام خرید گوشت مرغ به یک سری نکات توجه کنید: * گوشت مرغ را حتما از فروشگاههای معتبر بخرید و در موقع خرید حتما به بسته‏بندی و تاریخ انقضا و شرایط نگهداری آن توجه کنید. * توجه داشته باشید به علت ذبح غیر استاندارد، لاشه این مرغ‏ها اکثرا دارای نقاط خون مردگی و ضرب‏دیدگی می‏باشد و به علت رعایت نکردن مسائل بهداشتی در حمل و نقل و ذخیره‏سازی دارای آلودگی‏های میکروبی است. * بعد از اطمینان از معتبر بودن فروشگاه به پوست لاشه مرغ دقت کنید. پوست لاشه باید به طور یکنواخت روی بدن کشیده شده و عاری از هر نوع پارگی، کوفتگی، رنگ‏پریدگی و علائم غیرطبیعی باشد. * استخوان سینه مرغ باید کاملاً مستقیم و بدون شکستگی یا انحای غیرعادی بوده و عضلات آن برجسته و سفت و محکم از زیر پوست مشخص باشند. * سطح بدن باید درخشنده و مرطوب بوده و بوی غیر طبیعی استشمام نگردد، چنانچه سطح بدن در اثر دست زدن لیز و چسبنده و یا لزج به نظر برسد، دلیل بر کهنگی آن است. * در هنگام خرید یا استفاده از گوشت مرغ حتما به رنگ ماهیچه ران‏ها و بقیه بدن مخصوصا سینه که سفیدرنگ است دقت کنید. مشاهده رنگ‏های غیرعادی در گوشت نشان‏دهنده کهنگی و معایب دیگری از جمله بیماری‏ها و آلودگی ثانوی میکروبی است. * در مورد ران‏ها بعد از کندن پوست دقت کنید که دارای خون‏ریزی‏های زیر پوستی نباشد و گوشت آن شفاف و صورتی‏رنگ به نظر برسد. * توصیه دیگر در مورد مصرف جگر مرغ است. به علت استفاده بی‏رویه از واکسن‏ها و آنتی‏بیوتیک‏ها در پرورش صنعتی طیور و تجمع بازمانده دارویی آنها در کبد، مصرف جگر مرغ توصیه نمی‏شود و حتی‏الامکان به میزان کمتری از آن استفاده کنید. * پوست طیور نیز منبعی برای این باقیمانده دارویی است. بنابراین بهتر است هنگام مصرف ابتدا پوست مرغ را کنده و سپس آن را طبخ کنید. منابع و ماخذ مورد استفاده :

دریافت روزانه قیمتها از طریق تلگرام